Wie schrijft hier?

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik het zo vermakelijk en creatief vind. Toen ik 16 was en werkte als webdesigner in een high-tech bedrijf, was ik op zoek naar een aantal gratis middelen om mijn creatieve sappen stromen. Na wat zoeken, vond ik een post genaamd "Designer Desk Tips" en besloot om ervan te leren. Ik maakte een paar berichten over de beste ontwerpen, hoe de perfecte balans tussen ruimte en werk te bereiken, en welk ontwerp het beste zou werken voor een bureau. Ik schreef ook een paar berichten over hoe je een bureau maken in enkele minuten met slechts een paar items in je bureau laden, die ik ook delen in deze blog. Toen ik op de universiteit, ik had een bureau van mijn eigen, maar helaas had ik geen idee hoe het te laten werken. In de tussentijd was ik surfen op een groot deel van de gratis middelen op het internet.

Mijn jeugd

Toen ik klaar was met school was ik een grote fan van de first-person shooter en ik heb altijd graag over schrijven. Ik begon een blog om mijn ideeën te delen met de wereld, maar naarmate de tijd verstreek door mijn interesse in computers werd meer en meer. Dit is de reden waarom ik het schrijven van deze blog. Ik wil praten over het idee van een bureau in een moderne wereld waar we overal met computers kunnen werken.

Ik ben een ingenieur, ik wil creëren, ik ben ook een fervent gamer, ik hou ervan om films te maken met mijn vrienden. Mijn favoriete games zijn Skyrim en GTA V en ik heb onlangs besloten om een baan als software ontwikkelaar te krijgen. Wat ik van plan ben te doen in mijn vrije tijd is om mijn ervaring te nemen en dit bureau te bouwen zoals ik het heb gedacht, en te zien hoe ver ik kan duwen en bereiken.

In 2007 werd ik geïnterviewd door de Volkskrant voor mijn artikel over de toekomst van de werktafels. Het was heel grappig hoe ik kreeg veel vragen als, "Kun je een carrière van te maken?"

Mijn antwoord was simpel: "Natuurlijk kan ik!" Ik ben begonnen met de verkoop van een aantal bureaustoelen en in 2012 lanceerde ik mijn website met een website en blog genaamd psychologen-boxtel.

Ik wil je voorstellen aan de psychologie van een professioneel bureau. Ik zal uitleggen waarom het belangrijk is, en ik zal u ook laten zien hoe u uw bureau vandaag verbeteren!

Hoe word je een professioneel bureau?

Je moet interesse hebben in wat je doet, je beroep, en om enige kennis te hebben over hoe mensen werken. Deze dingen zijn belangrijk, maar ze zijn niet het enige dat zal je een goede professionele bureau.

Ik ben geboren in Nederland in 1985 en verhuisde in 1997 naar Engeland. Nederland is een van de mooiste landen ter wereld. Ik woon hier al bijna 10 jaar, en in die tijd ben ik een expert geworden in het houden van een goed uitziend kantoor.

Dus je vraagt je misschien af waar ik het over heb. Laten we beginnen.

Het volgende is een lijst van tips die u de ideale bureau voor uw levensstijl zal maken: U zult een bureau willen hebben dat u gemakkelijk uit en in krijgen, zonder het te verlaten. Een goed bureau is een "luifel" en je moet opstaan of gaan zitten ten minste eenmaal per dag. Ik wil ook graag een aantal boeken op de top van mijn bureau en goed te maken voor het ontbreken van een bureau op het werk.