Wat betekenen deze metingen van dit bureau?

deze metingen betekenen dat het een groot bureau heeft. In het algemeen zijn de afmetingen: De breedte van het bureau: 50" tot 100" Dit is belangrijk omdat het de hoogte bepaalt. De hoogte kan worden berekend met behulp van dezelfde meting als de breedte. De hoogte is meestal rond de 2-3" in Europa. De lengte is meestal ongeveer 7-8 "in de VS. Dit is de afstand van het bureau van de vloer, en wordt ook gebruikt bij de berekening van de stoel. Dit aantal zal niet hetzelfde zijn in de verschillende landen, omdat de hoogte is anders. U zult moeten uitzoeken wat de hoogte van uw eigen bureau is.

Een bureau wordt beschouwd als een "normaal" bureau. Het is geen gewone bureaustoel. Het is een speciale stoel. De hoogte is hoger dan die van reguliere kantoren. De afstand tot de vloer wordt gemeten met een schaal van 0 tot 200 meter en de vloerhoogte is de lengte tussen de twee meetpunten. De duurste bureaus zijn geen normale bureaustoelen. In tegenstelling tot Zwarte Wandlamp Binnen, is het merkbaar effectiever. Ik weet hoe het voelt om een stoel te moeten meten om erachter te komen hoe groot hij is. Dat is een van de redenen waarom ik een methode heb ontwikkeld om de grootte van een bureau te meten. Het eerste probleem met het meten van een bureau is dat ik een meting nodig heb die in metrische is. Als ik zeg "bewerkt" hier bedoel ik dat de millimeter is niet een eenheid van maatregel. Blijf kijken naar het balie experience report. Het is een meeteenheid van de dikte van hout. Ik heb deze millimeter gebruikt om de breedte van de voorwand van een standaard kantoorcabine te meten. De lengte van het hokje wordt vervolgens gemeten door de hoogte van de vloer tot de bovenkant van het bureau te meten. Er zijn veel verschillende metingen die u gebruiken voor een bureau, maar dit is wat ik graag gebruik.

Het is ook vermeldenswaard dat de "truck" is niet hetzelfde als een bureau. U ook vrachtwagens voor uw bureau vinden, maar de meeste van deze zijn vrachtwagens voor computers. Als u denkt over een bureau te verkopen dan is het de moeite waard na te denken over wat te doen. Als u bereid zou zijn om de truck te verkopen en te bouwen op uw nieuwe kantoor, u een redelijke winst verwachten (als je wel een goede koper), maar het zou geen goed idee voor u om het te verkopen aan een koper die te veel zal betalen.