Bureaudiepte wat is dat?

"Het is een aantal voeten hoger of lager dan de tafel." Dit is een veel voorkomende misvatting die mensen hebben over de term, maar het is eigenlijk niet een echte diepte. Het werkelijke bereik is: 8 tot 13 voet. Echter, de tafel is zeer dicht bij de rand. Als u aan de tafel zitten voor lange tijd is het normaal om het te zien vanaf de buitenkant. De gemiddelde bureaudiepte voor dit soort werk is dichter bij 8 voet. Ik kan het in het Engels zeggen als je het wilt weten.

In dit artikel zullen we de verschillen tussen tafels en bureaus nader bekijken. De tabel is altijd horizontaal. Dus, als je wilt gaan zitten op deze tafel is het gemakkelijk om een hoek op de tafel te krijgen. Ook het oppervlak op de tafel is erg hard. Maar, het bureau is het meest comfortabel. Het bureau is horizontaal, met een oppervlak van hard hout. Als gevolg daarvan lijkt het logischer dan Centrale Deurvergrendeling Laten Inbouwen. Dat is de reden waarom de bureaus de voorkeur bureaus zijn. Het bureau heeft een achterkant. Dus, als de rug is moeilijk te bereiken op het bureau, u zitten op de bank.

De tafel met de achterkant.

Ik ga het hebben over de stoelen die ik gebruik. Ik ben er zeker van dat als je niet gewend bent aan het idee van een bank, je misschien niet in deze stoel wilt zitten. Maar dit is mijn kantoor en ik kan het laten werken. Dus ik vind het wel leuk. Als ik met computers werk, zit ik op de grond. En ik zit in die stoel omdat ik de andere stoelen niet leuk vind. Ik heb geen gebruik gemaakt van een speciaal type stoelen voor langere tijd omdat ik ze heel comfortabel vond. Maar op een dag besloot ik naar een andere kamer te verhuizen. Het eerste wat ik deed was om alle stoelen en desktops te vervangen door nieuwe. Ik had niet gemerkt hoe ongemakkelijk ik zat in hen. En toen begon ik te denken: mijn knieƫn en ellebogen lagen te dicht bij elkaar. Wat betekenen deze metingen van dit bureau? En ik voelde me niet op mijn gemak. Dus besloot ik mijn benen naar de zijkant te bewegen. Het probleem met dit was dat ik nu niet kon mijn maag voelen. Ik probeerde er niet te veel over na te denken, maar toen ik ging zitten, voelde ik het. Ik was zo moe, het was moeilijk om mijn evenwicht te houden. Mijn benen waren veranderd in een brok vlees. Mijn hele lichaam voelde vreemd. Ik ging naar de badkamer en haalde diep adem. Ik keek nog een keer naar mezelf en realiseerde me dat het echt was. Ik voelde mijn borst en maag, en ik begon bang te worden. Zelfs balie is het proberen waard.