Affiliate Disclaimer

Je moet op ons vertrouwen en we zullen altijd aan jouw kant staan. Wij zijn een groep van professionals, sommigen van hen waren leraren en sommigen van hen zijn werkzaam in het veld voor enige tijd. Wij zijn niet geïnteresseerd in reclame voor ons werk of het krijgen van uw bedrijf. We willen de eerlijke informatie op een goede manier geven en dat is wat we u zullen geven. Wij staan open voor zaken en uw steun. U ons een e-mail sturen op [email protected] met vragen of opmerkingen. Houd er rekening mee dat wij een onafhankelijke organisatie zijn en dat u geen contact met ons opnemen.

Zoals ik al eerder zei, als je kijkt naar alle informatie die je ooit nodig zou kunnen hebben over een bedrijf, hoef je alleen maar rekening te houden met hun financiën. Als een kanttekening, u ook de financiën van een vorig bedrijf interessant, dus houd dat in gedachten ook. Laten we eens kijken naar de inkomsten van al die verschillende bedrijven en je zien hoe dat zich verhoudt tot uw eigen.

Houd er rekening mee dat we geen marketing en we verkopen niets. Alle producten op onze website worden door onszelf verkocht met als doel een goede en veilige internetverbinding voor de gebruikers te bieden. We maken hier geen winst op, het gaat om de vrijheid van de gebruikers.

Het is niet toegestaan om:

– Gebruik deze site om onze software te distribueren of voor andere doeleinden (inclusief reclame), tenzij u uitdrukkelijke toestemming hebt gekregen om dit door ons te doen. In dit geval bent u vrij om de software te gebruiken voor uw eigen doeleinden. - Verkoop of huur onze software zonder onze toestemming, we bieden geen "Huur" optie in onze software (u bent verplicht om een licentie te hebben om onze software te gebruiken en wij bieden verschillende opties aan u). We hosten of staan geen derden toe om een van onze software te hosten, dit omvat maar is niet beperkt tot facebook, github, bitbucket en andere diensten waarmee we in contact zijn geweest met betrekking tot hen die onze software hosten op hun diensten of dergelijke.